Nieuwsberichten

 • Goedendag,

  In de meivakantie zijn wij gewoon open! Wel zijn er minder assistentes en huisartsen aan het werk. De wachttijd aan de telefoon kan daarom oplopen en minder dringende zaken kunnen deze 2 weken niet gezien worden op het spreekuur. We hopen op uw begrip!

  Vriendelijke groet, 

  Team Huisartsenpraktijk Kieldiep

 • Beste patiënten, de feestdagen komen er weer aan! Voordat we u de beste wensen toewensen, willen we u graag alert maken op het volgende: de drukte bij de Doktersdienst Groningen loopt tijdens de feestdagen vaak flink op. Dit komt mede doordat veel mensen te weinig medicijnen in huis hebben en de Doktersdienst moeten bellen voor een herhaalrecept. U kunt meehelpen om de drukte te verminderen door op tijd te controleren of u nog genoeg medicijnen heeft voor de komende weken en zo nodig tijdig bij ons en uw eigen apotheek de medicatie te herhalen. Daarmee voorkomt u ook dat u in de lange telefonische wachtrij van de Doktersdienst hoeft aan te sluiten! Als u twijfelt of u een dokter moet raadplegen deze feestdagen kunt u de app: ‘Moet ik naar de dokter’ gebruiken. Deze app vindt u ook hier op onze website.
  Dus: herhaal op tijd uw medicatie bij ons of uw eigen apotheek en gebruik de ‘Moet ik naar de dokter’ app! Zo zorgen we er samen voor dat de spoeddienst bereikbaar blijft voor medische spoedgevallen! Alvast bedankt!

 • Per 1 november gaan huisartsenpraktijk DOK en Kieldiep samen verder onder de naam huisartsenpraktijk Kieldiep. Wij geloven dat we in deze tijden van toenemende regeldruk samen sterker staan! Door onze krachten te bundelen zullen we ook in de toekomst aan u de juiste zorg kunnen blijven leveren.

  U hebt in onze brief al kunnen lezen wat er gaat veranderen maar hieronder nog een korte opsomming:

  Een andere naam (voor een deel van u), dezelfde huisartsen: mevr. G. de Jager, mevr. M.E. Dorgelo-Kleijer, mevr. M. Westerman en mevr. M. Visser. Ook de assistentes en de praktijkondersteuners blijven gewoon dezelfde. Neem een kijkje bij: ‘Medewerkers’ voor alle medewerkers.

  Een ander telefoonnummer (voor een deel van u): 0598- 392076.

  Een andere locatie in het Medisch Centrum: Voor de huisarts en assistente mag u komen naar Erasmusweg 151 (Huisartsenpraktijk Kieldiep), voor de praktijkondersteuners mag u komen naar Erasmusweg 149a (voorheen praktijk DOK)

  We heten u van harte welkom in onze nieuwe, gezamenlijke praktijk!